HEM / ATV tillbehör / El & belysning / Montering & tillbehör / Heljusrelä med knapp och DT-kontakt

Heljusrelä med knapp och DT-kontakt

Vattentät knapp IP67

Rek. utpris

399

SEK

Fraktikon Beställs från leverantör. leveranstid 5-7dagar

Reläkablage för enkel installation av extraljusramper, extraljus eller Arbetesbelysning. Komplett sats med 40A relä, en monterad DT-kontakt samt säkring.

INKOPPLING!
Man kan koppla in reläsatsen på tre olika sätt beroende på hur man vill styra extraljuset!

1.Styrning av extraljuset endast via vanliga helljusspaken! (Vanligaste inkopplingen) - Då kan du ta bort vit och svart kabel helt och hållet och ansluta den blå till bilens helljuskabel.

2. Styrning av extraljuset via vanliga helljusspaken MEN du kan slå av extraljuset med knappen! - Då ska den vita gå från knappen till helljuskabeln.

3. Styrning av extraljuset endast med knappen som sitter på reläsatsen! - Då är det bara att ansluta ringkabelskorna till batteriet så är det klart. Passar alla fordon med 12V. Längd: 2,5m

SKU 10-33309011
EAN 142730978

Relaterade produkter

 

APG atvpowergear - a part of Nordic Powersports AB

Genom lång erfarenhet av fyrhjulingar i hård terräng, lera eller hårt arbete har vi utvecklat ett tillbehörskoncept för ATV/fyrhjulingar som är starkt, säkert och innovativt. APG är ett varumärke inom Nordic Powersports som konstruerar och tillverkar ATV tillbehör som erbjuds konsument och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.

Copyright © APG atvpowergear

Kontakt

Nordic Powersports
Valsverkaregatan 28, 591 62 Motala 

Telefon: 0141-21 21 21

Powered by Sitesmart