Om APG atvpowergear

Genom lång erfarenhet av fyrhjulingar i tuff terräng, lera eller hårt arbete har vi utvecklat ett tillbehörskoncept för ATV/fyrhjulingar som är starkt, säkert och innovativt. APG är ett varumärke inom Nordic Powersports som konstruerar och tillverkar ATV tillbehör som erbjuds konsument och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.

HEM / Kontakta oss / Om oss

Vår ambition och målsättning

Med över 20 år inom branschen bygger vi nu ett kvalitativt varumärke inom ATV och tillbehör. Våra produkter utvecklas av oss själva och vi köper in direkt från tillverkare i hela världen. Vi beställer stora volymer och fyller containers för att minimera fraktkostnad och miljöpåverkan. Vi håller lager i Sverige och kan leverera snabbt och kostnadseffektivt till våra återförsäljare. Vårt sortiment består av de vanligast efterfrågade tillbehören för ATV användning inom äventyr, gård, skog- och jordbruk. Efterhand kommer sortimentet att breddas för att vara en fullservice leverantör nära de som säljer ATV och UTV. De produkter vi erbjuder har en beprövad god funktion, de är av hög kvalitet, säkra och tål tuffa tag vid arbete i skog och mark. Bäst av allt är att även priset tål att jämföras.

APG atvpowergear - a part of Nordic Powersports AB

Genom lång erfarenhet av fyrhjulingar i hård terräng, lera eller hårt arbete har vi utvecklat ett tillbehörskoncept för ATV/fyrhjulingar som är starkt, säkert och innovativt. APG är ett varumärke inom Nordic Powersports som konstruerar och tillverkar ATV tillbehör som erbjuds konsument och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.

Copyright © APG atvpowergear

Kontakt

Nordic Powersports
Valsverkaregatan 28, 591 62 Motala 

Telefon: 0141-21 21 21

Powered by Sitesmart