Nytt större lager i Motala, Sverige

Det är med stor entusiasm och stolthet vi meddelar att vårt lager nu flyttas till Motala. Lagret utökas med otroliga fyra gånger sin ursprungliga storlek. Vårt nya lager är inte bara större, det är också mer modernt och effektivt, vilket betyder snabbare leveranser och en ännu bättre kundupplevelse för dig. Denna expansion markerar en spännande milstolpe för oss och möjliggör för oss att ännu bättre möta våra kunders behov.

Vårt fokus har alltid varit att erbjuda högkvalitativa ATV-tillbehör till våra återförsäljare och deras kunder. Den ökade lagerytan ger oss möjlighet att utöka vårt sortiment av tillbehör och säkerställa en snabbare och smidigare leverans till våra partner.

Vi är övertygade om att våra nya ATV-tillbehör kommer att göra våra återförsäljares erbjudanden ännu mer attraktiva. Våra produkter är noggrant utvalda och testade för att garantera högsta kvalitet och prestanda.

Vår satsning på att expandera vårt lager i Motala är en del av vår strävan att förbättra våra tjänster och fortsätta vara en pålitlig partner för alla ATV-entusiaster och återförsäljare. Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxt och dela vårt passionerade engagemang för ATV-äventyr med er alla. Tack för ert stöd och vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans!

Fler artiklar att inspireras av

APG atvpowergear - a part of Nordic Powersports AB

Genom lång erfarenhet av fyrhjulingar i hård terräng, lera eller hårt arbete har vi utvecklat ett tillbehörskoncept för ATV/fyrhjulingar som är starkt, säkert och innovativt. APG är ett varumärke inom Nordic Powersports som konstruerar och tillverkar ATV tillbehör som erbjuds konsument och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.

Copyright © APG atvpowergear

Kontakt

Nordic Powersports
Valsverkaregatan 28, 591 62 Motala 

Telefon: 0141-21 21 21

Powered by Sitesmart