HEM / ATV tillbehör / Optimering / Speedohealer V4 A+B CF 2024

Speedohealer V4 A+B CF 2024

Passar CFmoto 2024

Rek. utpris

1 495

SEK

Fraktikon +5 st i lager

Tar bort fartspärren på din fyrhjuling Traktor A eller B Ingen krånglig programmering eller utbyte av ECU denna Speedohealern kopplas in direkt på Hastighets signalen från motorn till hastighets mätaren i original kontakterna. A och B läge gör att du enkelt kan slå på eller av din speedohealer. denna modellen passar alla  atv /utv med digital hastighetsmätare från CFmoto

Innehåller: Speedohealer  + Kabelsats Cfmoto 2024.  med A och B läges knapp. Om du bytt Däck eller kör med bandsats och vill att hastighetsmätaren ska visa rätt. Eller för dig som har en ATV eller UTV Traktor A/B som är fart begränsad och vill kunna köra snabbare på ex bana eller inhägnat område. OBS! En traktorregistrerad ATV eller UTV får ej köras på i trafiken eller på allmän väg när du har monterat en speedohealer. Boxen har 2 lägen som går att ställa in och skifta mellan med den medföljande vippbrytaren. Signalen går att justera upp eller ner -99,9 + 999,9%.

SKU NPS-SHAB-CF2024
EAN 142731110
Alla hastighetsmätare har en fabriksinställning på -5,2% i det aktuella värdet på din hastighetsmätare.

En av de vanligaste inställningarna är brukar göra är att ha A-läget på 0 och att ställa B-Läget på -50%. Detta kommer att göra så att din Hastighetsmätare visar halva faktiska hastigheten. Vilket gör att om du kör i 30km/h på B läget. kommer hastighetsmätaren visa 15km/h. Så har du en Traktor A registrerad maskin kommer Att göra 80km/h i B-läget och Vara original i 40km/ i A-läget.

Om du Tillexempel inte vill att din fyrhjuling ska gå så fort gå det inställt att programmera din Speedohealer till +50% kommer din traktor A visa 40km/h men verkliga hastigheten vara 20km/h.

Ett annat alternativ är att montera en TSD, Då kommer din hastighetsmätare att stanna på önskad hastighet. men fyrhjulingen kommer att maximera farten. viktigt att veta är det inte går att växla mellan lägena som a-b modellen utan denna är ostrypt hela tiden.

Relaterade produkter

 

Slutrör CFMOTO 50mm

Passar alla CFMOTO

Rek. utpris

1 195

SEK

Slutrör CFMOTO 60mm

Passar alla CFMOTO

Rek. utpris

1 195

SEK

APG atvpowergear - a part of Nordic Powersports AB

Genom lång erfarenhet av fyrhjulingar i hård terräng, lera eller hårt arbete har vi utvecklat ett tillbehörskoncept för ATV/fyrhjulingar som är starkt, säkert och innovativt. APG är ett varumärke inom Nordic Powersports som konstruerar och tillverkar ATV tillbehör som erbjuds konsument och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.

Copyright © APG atvpowergear

Kontakt

Nordic Powersports
Valsverkaregatan 28, 591 62 Motala 

Telefon: 0141-21 21 21

Powered by Sitesmart